Tillbaka till framtiden

Wow! Somsagt, sju månader är ju en fis i rymden tidsmässigt.. 

Nu ligger vi här, sista dagen på solstolen för denna resa och steker fläsket. Hur känns det? Spridda skurar, ibland kommer ett impuls WOHOO!! ur min mun innan jag sedan inser att man ska komma hem och ta tag i livet. Inte få alla underbara minnen längre, inte bara leva livet dag in och dag ut, och det är snarare som en mök i den fullsatta bilen. Det är roligt tills man inser att man måste sitta och pina tills lukten gått bort.. kanske? Vad vet jag, metaforer är ju inte min grej, därav det dåliga betyget i Svenska?
Men, nog ska det bli underbart att få träffa alla igen!

Här i Trinco är det fortfarande lugna gatan. Har dock rullat in lite moln på eftermiddagarna här men det har ju inte hindrat Pontus för att bränna ansiktet och jag min pappersvita rumpa. 
Annars har vi inte gjort så mycket. Hittade en superbra italiensk restaurang där vi bokade bord. Problemet med mitt namn är ju att internationellt är det ett killnamn, tack mamma och pappa! Så numera heter Pontus "Luis" och mig har dom inte ens brytt sig om att slänga ett mörtöga på. Men, jag slapp ju iallafall äta frukttallrik! 

Har även varit på buffé och lyckats blivit bestulen på grejer igen! Love it

Två timmar kvar innan vår chaufför hämtar upp oss för en resa till Colombo där planet hem lyfter. Det kommer vara 24 timmar av tungt resande men när vi landar så kommer förhoppningsvis våra mödrar stå med ett leende på deras läppar och välkomna oss med öppna armar! 

Så kvart i två på måndag den femte kommer Qatars flygplan landa på Arlanda med två lite äldre, brunare, fluffigare och blondare oss! 
See you soon :) 
xoxo / oss



iframe { height: 1px; width: 1px; }