Men gu vad vi far och flänger

Hejsanhoppsan internetvärlden! 
Första dagen i Ubud hyrde vi moppe, kikade på risfält, asfaltering, nakenduschning mitt i djungeln och levendet mitt i ingenstans uppe på bergen! Människorna där kollade på oss som vi skulle ha kollat på två elefanter åkandes på moppe genom gågatan - som dom aldrig sett någon dylikt dvs! 
Och efter lördag så kommer söndag, som de flesta vet väldigt väl! Den otroligt jobbiga och ångestfyllda dagen, den dagen fyllde vi upp schemat på med forsränning, Monkey Forest och marknad, trodde vi iaf! 
Forsränningen var trevlig, rolig och bra, Pontus drack bajskaffe, sådant vissa njuter av! 
När vi kom hem igen blev det Monkey Forest, vi köpte en klase bananer att mata de söta odjuren med och njöt av deras otroligt mjuka händer tills, tills, en apa bet sig fast i handen på Pontus av vrede för att han vela ha banan! Pontus skriker, skuttar och springer iväg medans han försöker få ur orden "ta bort han" och jag står och garvar som aldrig förr! Vi är omringande av människor, utländska människor, och Pontus försöker få någon att förstå att dom ska ta bort apan genom att säga ta boooort den med en väldigt ljus röst, lillflickan min! :') 
Middagen tryckte vi i oss på Taco Casa, aaawesome!!!, sedan vandrade vi iväg för att se vad marknaden hade att erbjuda! Efter ett bra tags letande hittade vi ett mycket roligare erbjudande, tatueringsstudio! Mer ska man väl inte säga om det för då blir mamma lite ledsen i ögat! 
Idag tog vi istället våra rumpor till marknaden, en välfyllt och illaluktande ställe med alldeles för jobbiga försäljare! Med andra ord, toppen! 

Vid två-tiden kom våran taxi och hämtade upp oss för att ta rumporna till nästa sista destinationen här i Indonesien, Uluwatu! Vi bor i Padang-Padang, som ligger alldeles innan Uluwatu. Vi är mycket nöjda, bästa stället hittills! 

Nu ska vi fokusera ögonen på datorn för ännu ett avsnitt Greys! 
Hoppas alla mår bra! PÖSS 

PS. Vårat internet pallat inte med att lägga upp bilder så de kommer senare! DS.
iframe { height: 1px; width: 1px; }