Utekväll, återträff och inneboende

Tjotjoo! 
Efter några tysta kvällar så försökte vi göra det bästa av situationen och hitta ett biljardbord. Efter många besök på google och förfrågningar till öborna så hittade vi OMG sportsbar där det var inrett med projektorduk (bio klockan sju varje dag), ett biljardbord, en darttavla och fotbollsspel! Efter några matcher, fem bullseye och drinkar så hann klockan bli 08.00 innan vi la oss. 
Den döda ön visa sig ha några kryphål! 

I lördags så kom gamle Erik och hans tjej Lisa, en återträff igen här i Asien! Och vad gjorde vi då? Ungefär samma saker som vanligt fast vi var dubbla antalet. Sola, bada, äta, skita, spela kort, tog några öl respektive cider, en shot eller två slank även ner och sedan hamnade vi här där vi nu är, på Langkawi! 

Mycket har förändrats här sedan sist men vi hittar oss runt som det var igår. Dock lyckades ej vår chaufför med detta. Efter ca en timmes letande, inbackning in i en lyktstolpe och nära en krock så hittade vi tillslut vårt Guest House, dock glömde pojken i förhållandet den där lilla detaljen 'House' så vi bor nu, lyssna noga, HOS en muslimsk familj. Vi har nämligen ett Guest Room. Haha, ironiskt så jag dör! 
Men dom är jättetrevlig och det är en av de bästa rummet vi haft så tummen upp! 

Vi blir här i fem nätter, fyra kvar nu, sedan flyger vi till Kuala Lumpur för att shoppa lite innan vi ska bosätta oss i Borneo några veckor framöver! :) 
Plumsa lugnt! 
xoxo / oss


Bilder från när broder var på besök :) 
iframe { height: 1px; width: 1px; }