Vi byter upp oss

Nu ligger vi här, åttånde och sista natten på Sunmar Inn i Patong. 
Imorgon ska vi checka ut och lämna vårat fina hotellrum för tre nätter i Kata där vi har bokat julbord på Two Chefs, en svenskägd kedja, och ska bo som en prins och prinsessa. Vi har nämligen bokat ett fyrstjärnigt hotell som julklapp, med poolaltan! Man kan inte annat än att älska det :) 

Det senaste dagarna har vi presenterat oss för två nya stränder - Kamala Beach och Freedom Beach! Två fina stränder men Freedom ligger dock långt över Kamala på listan. 
Sedan har vi självklart spelat biljard, riktigt dåligt.. Och, sist men inte minst så har vi kikat igenom Sunes Jul så nu är vi redo för dopparedagen! 

Fick även för mig att äntligen göra om våran fula blogg! Så jag hoppas ni förstår er på den och att den duger - annars är det vara att skälla! Kan dock inte bli sämre än vad det var innan.. ;)

Vi fick även skåda en brand i torsdags, det var ett kök som hade börjat brinna på ett rätt stort hotell. Folk fastnade på våningen ovanför så det var ett riktigt pådrag, men vad vi hörde så ska alla ha klarat sig som tur var! Men ångesten när man såg barnfamiljer som hade fått sprungit ut, usch! Paniken hade ju varit enorm i ensjälv om man hade haft småbarn och hotellet började brinna. 


iframe { height: 1px; width: 1px; }